Trä, parkett & laminat

Trä och parkett är klassiska golv som håller i många årtionden utan att kräva särskilt mycket av sin ägare, en golvslipning och ytbehandling med jämna mellanrum bara. Trägolv har en förmåga att faktiskt bara bli vackrare med åren och ger rummet de ligger i en varm, inbjudande känsla. Trä- och parkettgolv är mycket populära och högt älskade, men de inte det billigaste alternativet. För dig som vill ha lite av samma stil och utseende men inte har budget för ett parkettgolv så är laminat ett bra alternativ. Det finns många riktigt fina laminatgolv att välja och vraka mellan! Vi hjälper dig med golvläggning när du vill lägga nytt trä- parkett- eller laminatgolv.

Plast & textil

Plastmattor såväl som textilgolv används mycket i företagslokaler. De förekommer också hemma hos folk, man hittar då i regel plastgolven i badrum, källare eller grovrum, medan textilgolven oftast syns i sovrum. Plastgolv är tåliga och lätta att hålla efter samtidigt som de inte kostar särskilt mycket. Textilgolv ger en varm och inbjudande känsla. Att lägga mattgolv kräver särskilda kunskaper vilka vi givetvis har.

Plattsättning

Kakel och klinkers blir allt mer populärt hemma hos folk. Det finns flera uppenbara fördelar med kaklade golv: de är otroligt lätta att hålla efter och de tål i stort sett vad som helst utan att påverkas på minsta vis. Bland nackdelarna syns att de är väldigt hårda och kalla (om man inte installerar golvvärme förstås). Vi har behörighet för kakelsättning så vi tar oss gärna an ditt kakelgolvsprojekt. Låt oss hjälpa dig med golvläggning när du drömmer om nya kakelgolv.

Andra golv

Det finns flera andra typer av golv också och vi har behörighet för alla typer av golvläggning i Malmö. Kontakta oss så berättar vi mer!