Vår arbetsvision

Vi är en väletablerad golvläggare med stor passion för vårt yrke och arbetar för att leverera förstklassiga golv till alla som sådana önskar. Vår bas finns i Malmö och vi erbjuder våra tjänster till såväl privatpersoner som företag. Med stor kapacitet att anta även omfattande uppdrag välkomnar vi alla som vill ha högkvalitativa golv i Malmö. Givetvis antar vi gärna även mindre projekt. Alla har rätt att få de bästa golven som finns tillgängliga.

Eftersom vi är en seriös aktör så är vi givetvis anslutna till Golvbranschens golvgaranti vilket gör oss till ett tryggt och pålitligt val för golvläggning i Malmö.

Leverantörer

När man arbetar inom byggbranschen, som vi golvläggare gör, så vet man vikten av att samarbeta med pålitliga leverantörer av högkvalitativa material. Det skiljer enormt i kvalitet mellan olika golv och eftersom vi bara vill ge våra kunder golv som håller högsta kvalitet så samarbetar vi endast med ledande leverantörer inom golv och kakel. Vill du veta mer om våra leverantörer så är du välkommen att kontakta oss!

ROT

Vad kostar ett nytt golv? Det är en omöjlig fråga att svara på om man inte specificerar lite närmre för det finns flera olika faktorer att ta hänsyn till. Dels hur stor yta golvet täcker och dels vilket ursprungsskick man har att arbeta utifrån. Sedan spelar val av golv också stor roll, det är stor skillnad på att lägga in en plastmatta och att lägga ett trägolv.

Vad som dock måste belysas här är att alla privatpersoner har möjlighet att begära ROT-avdrag för golvläggning och det innebär att man bara betalar 30 % av arbetskostnaden, resten får man i form av skatteavdrag. Detta sänker kostnaden för golvläggning och golvrenovering rejält och gör det lättare att investera i.