Vi lägger alla typer av golv

Det finns som sagt väldigt många olika typer av golv att välja mellan och olika typer lämpar sig olika bra i olika rum. Först ska man utvärdera vad för praktiska funktioner golvet måste ha - ska det vara särskilt slittåligt? Eller vill man att det ska ge en mjuk och varm känsla? Kommer golvet att läggas i ett rum med vattentillgång? I så fall vill man inte att det ska vara känsligt för fukt. Vi lägger mycket parkett- och laminatgolv men även en hel del kaklade golv, textilgolv och plastmattor.

Kostnaden för de olika golven varierar kraftigt och det beror på att materialen skiljer sig åt i pris. Kostnaden för vårt arbete är alltid detsamma och du kan välja själv välja om du vill betala fast pris eller timpris för vår golvläggning.

Golvrenovering

Om du redan har ett golv hemma som du egentligen trivs med, men som är lite nedgånget och slitet, eller som kanske har drabbats av någon skada av något slag, då är en golvrenovering kanske att föredra framför att riva ut allt och lägga in nytt. Dels är det mycket billigare och dels är det onödigt att kasta något man egentligen tycker om. Vi hjälper dig med golvrenovering i Malmö.

Golvslipning

Gamla trä- och parkettgolv är förmodligen de allra snyggaste, men de kräver sin dos av kärlek och omsorg för att hålla sin fina. Med jämna mellanrum behöver trägolv slipas och ytbehandlas. Det är en snabb och smidig process som ger fantastiskt resultat för liten insats. De flesta upplever att de får ett helt nytt golv efter en professionellt genomförd golvslipning.

Kontakta oss om du har ett trä- eller parkettgolv hemma som behöver slipas.